Hallo! Welkom op Techjunkies.nl. Onze oude site was helaas door een Randsomware attack dusdanig toegetakeld dat we niets anders konden doen dan opnieuw te beginnen. Wij hadden achter de schermen al plannen om Techjunkies.nl een remake te geven, dus deze beslissing komt eerder dan gedacht. Naar de toekomst toe zul je hier weer de vertrouwde blogs vinden over PC Hardware, reviews en benchmarks. Een belangrijke wijziging om een groter publiek te bereiken is een volledige overstap naar Engelstalige schrijfstijl. Wait and see. Bedankt. TEAM TJ.

Dear Visitor,

Thank you for visiting our website. Sadly, our Dutch blog has been recently attacked with randsomware, therefore we are building a new website. Behind the scenes we have discussed the need to write articles in English many times, but the problems with our website made the decision easier and also neccesary. In the near future you can expect PC Hardware blogs on Techjunkies.nl in English. Stay tuned!

Kind regards, 

TEAM TJ from the Netherlands.

 

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.