23 October 2017

AMD X399 moederborden voor Threadripper op Computex

Geplaatst door Rene Op May - 30 - 2017

Zoals jullie inmiddels weten is Computex in volle gang en worden er in volle vaart nieuwe producten geïntroduceerd. Wederom vandaag AMD threadripper nieuws aangezien Gigabyte, Asrock en Asus  één of meerdere modellen van hun nieuwe AMD X399 moederbord tonen. We starten met Aorus X399 Gaming 7.

 

 

Dit (Gigabyte) Aorus moederbord is voorzien van de nodige features waaronder een 8 + 4 pin CPU power connector, drie M.2. PCI-E 4x sloten, 7.1 kanaals audio, 8 SATA-600 connectors, acht USB 3.0 waarvan twee USB 3.1. Uiteraard conform AMD Threadripper specs 64 PCI-E lanes.

Asrock is naast Gigabyte ook aanwezig met maar liefst twee nieuwe AMD X399 moederborden, de Asrock X399 Professional Gaming en Taichi. De Gaming variant heeft een 10+2 phasen stroomvoorziening voor de CPU, vier PCI-E 16x sloten, één enkele PCI-E 1x slot, twee M.2. sloten en acht SATA-600 poorten + een enkele U.2 connector. De Taichi is qua uiterlijk net wat nadrukkelijker aanwezig in de stijl zoals we die kennen van de Asrock Z270 Taichi. Op de Taichi vinden we een bijna identieke indeling als op de Professional Gaming met de toevoeging van Wifi en 10 USB 3.0 poorten en een dubbele Gigabit ethernet poort.

 

 

Ook Asus is van de partij en laat op Computex zijn X399 Zenith Extreme zien met additionele Aerion 10G Lan adapter. De onderstaande foto’s van Expreview  zijn nog voor Computex gemaakt en tonen dit luxe moederbord tot in detail. Ook Hardware.info heeft een recente foto geplaatst inclusief de final specs van de Zenith.

 

 

Comments are closed.

AMD RX Vega benchmarks en specificaties

    De NDA op AMD’s nieuwe vlaggenschip, of beter gezegd vlaggenschepen is vandaag opgeheven. AMD introduceert de lang verwachte […]

Gezocht Tech bloggers!

  Beste bezoeker, Altijd al zin gehad om over Hardware te bloggen? Adem jij Hardware en ben je op de […]

AMD X399 moederborden voor Threadripper op Computex

Zoals jullie inmiddels weten is Computex in volle gang en worden er in volle vaart nieuwe producten geïntroduceerd. Wederom vandaag AMD […]

EVGA GTX 1080 ti Kingpin edition met gouden PCB

  Iedereen die wel eens een 3DMark Vantage, Firestrike of Timespy benchmark heeft gestart kent de naam Kingpin wel. In […]

TAG CLOUD

POPULAIR