26 May 2017

ASUS GeForce GTX 1080 Ti Strix OC Review

Geplaatst door Rene Op March - 31 - 2017

 

De NVidia Geforce GTX 1080 TI is nu enkele weken op de markt als Founders Edition. De laatste week zien we diverse custom varianten opduiken. Zie onze preview van de Inno3d GTX 1080 TI iChill X3/X4 en Asus GTX 1080 TI Strix OC. Deze week is dezelfde Asus GTX 1080 TI Strix OC dan ook echt verkrijgbaar en duiken de eerste reviews op. De GTX 1080 TI is de snelste videokaart op dit moment. De Asus Strix OC doet hier nog een schepje bovenop qua snelheden, Asus AURA RGB verlichting en een meer dan prima koeloplossing. Met een base/boost klok van 1569/1683 Mhz en minimaal hogere snelheden voor het geheugen als we dit vergelijken met de Founders Edition respectievelijk 11.100 Mhz.

Op de achterzijde vinden we twee HDMI 2.0 poorten en twee Displaypoorten en een DVI connector. Na overclocken is het mogelijk om een boost clock van 2.050 mhz te behalen en een geheugensnelheid van 11.640 mhz. Meer dan prima resultaten zeker als temperaturen netjes onder de 70 graden celcius blijven. Bekijk onderstaande video’s van LTT voor een goede review van deze beestachtig snelle kaart!

 

 

 

 

 

 

1 reactie to “ASUS GeForce GTX 1080 Ti Strix OC Review”

  1. […] Frozr koeler design gekozen op haar custom variant van de GTX 1080 TI Gaming X. Ook Asus met de GTX 1080 TI ROG Strix, Inno3D, EVGA, Zotac en Gigabyte hebben inmiddels een custom GTX 1080 Ti naast de Founder Editions […]

Reageer

Zotac MINI NVidia GTX 1080 ti – de snelste kleinste krachtpatser

  Met Computex in het vooruitzicht komt Zotac voorafgaand met een zeer welkome variant van de NVidia GTX 1080 ti […]

Corsair One Pro SFF PC is klein en stil!

    Corsair is een bedrijf dat bijna iedere component van een pc in het assortiment heeft. Van SSD’s tot […]

AMD RX Vega introductie bijna zover?

  De afgelopen dagen komt de PR machine rondom AMD RX Vega op gang. Er duiken verschillende benchmarks op waarvan we […]

Acer Predator X27 4K Quantum Dot RGB 144HZ monitor

  Acer komt met een nieuwe game monitor op de markt, De Acer Predator X27. 27 inch groot en voorzien van […]

TAG CLOUD

POPULAIR